Már csak néhányat kell aludniuk

2023.04.02. 12:00

Örömhír: Hétfőn érkezik a vasbeton fedlap Sárbogárdra

Több olvasónk is jelezte irányunkba, miszerint ismét elmozdult az ideiglenes csatornafedél Sárbogárd mellékutcájában, a Kereszt utca és Mátyás király utca közötti saroknál. A Fejérvíz válaszának pedig mindenki nagyon fog örülni. a városban.

Kecskés Zoltán

Olvasónk jelezte, elmozdult az ideiglenes fedlap, hétfőn érkezik a végső megoldás a problémára.

Forrás: Olvasó

Felkerestük az egyik panaszost, aki elmondta, hogy az ideiglenes fedlap úgy elmozdult, hogy véleménye szerint a jelenlegi állapotában az autó kerekét is könnyen ki tudja lyukasztani, ezért nem marad más választásuk a sofőröknek, mint a kikerülés, ám emiatt a szélén lévő föld is gödrös lett.

Utunk ezt követően a Fejérvízhez vezetett, akik megnyugtatásul közölték, hogy a felmerülő problémát rövid időn belül orvosolják, ráadásul a végleges megoldással, ugyanis elkészült a sárbogárdi önkormányzat által rendelt teljes vasbeton fedlap. Rövid, tömör válaszukban annyit írtak, hogy „Az aknafedlap végleges cseréje április 3-án fog megtörténni. Mindez pedig azt jelenti, hogy egy több mint két és fél éves történet végére kerülhet pont a hétfői napon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában