Frissen Fejérből

2023.04.13. 15:51

Online szavazáson nyerhet támogatást megyénk kórháza

Hazánk egyik legismertebb táplálékkiegészítőket forgalmazó cége idén is útjára indította jótékonysági kezdeményezését. A program keretében a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznak is lehetősége nyílt támogatást nyerni, amihez egy-egy szavazattal bárki hozzásegítheti az intézményt.

Baráth Eszter

Forrás: FMH-archív

2019-ben indították el a BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity névre keresztelt jótékonysági kezdeményezést. A programhoz csatlakozók idén egészségügyi intézményekért, kórházi osztályokért futhatnak, illetve szavazhatnak arról, közülük melyek kapjanak támogatást.

Megyénk kórháza a II-es Belgyógyászatot képviselő futócsapatnak köszönhetően bejutott a kezdeményezés TOP 6-os csapatába, most pedig a cél a legjobb háromba való bekerülés. Ehhez bárki hozzásegítheti az intézményt, április 24-ig minden nap lehet voksolni a támogatás kérdésében. A program szervezői a három legtöbb szavazatot gyűjtő egészségügyi intézményt támogatják. Szavazataikat itt adhatják le.

A szavazófelületen így mutatkozik be megyénk kórháza: „Osztályunkon kardiológiai és komplex, több alapbetegséggel élő betegeket is gyógyítunk. Célunk, hogy a támogatásnak köszönhetően modernizálni tudjuk egyik részlegünket, és így 21. századi körülményeket tudjunk biztosítani ellátottjaink és az ott dolgozók számára.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában