Frissen Fejérből

2023.04.12. 16:19

Már csak este nyolcig lehet licitálni a Vidi mezre, amely nemes célt szolgál

Egy 19 éves fiatalember gyógyulásáért fogott össze a kisváros lakossága. Pigler Péter a móri Táncsics Mihály Gimnáziumban érettségizett és jelenleg a Perczel Mór Technikum villanyszerelő tanulója. Az ifjú tanulmányai azonban kivételesen a háttérbe szorultak, ugyanis januárban kiderült, hogy akut leukémiában szenved.

Palocsai Jenő

Nemrégiben egy jótékonysági sütivásár keretein belül gyűjtöttek Petinek

Fotó: PJD / FMH

Azóta is folyamatosan gyógykezelés alatt áll, most éppen a SOTE-n kezelik. Pigler Péter és családja támogatására óriási jótékonysági rendezvény zajlott április elején, melynek első fellépője a Bodajki Zengő Óvoda volt, akik egy mesejátékkal örvendeztették meg a gyógyulást támogató közösséget. Már akkor elérhető volt egy licit, melynek bevétele szintén Pigler Péter gyógyulását segíti. A közösségi oldalon egy, a játékosok által dedikált MOL-Vidi focimez a tét és az indulás óta közel megkétszereződött a 40 ezer forint kikiáltási ár. Az árverés ma este 20 órakor zár, és jelenleg 70 ezer forint a legjobb ár, ám a foci szerelmeseinek talán többet is megér, arról nem is beszélve, hogy nemes ügyet támogat vele az, aki végül elviheti a mezt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában