Cetlit nem hagyott maga után...

2023.04.16. 10:41

Lezúzott egy autót a vasúti murvás parkolóban, majd szó nélkül tovább állt

Időről időre foglalkozunk a felháborító és egyben igen sajnálatos ténnyel, hogy lezúznak, megkarcolnak egy autót, majd szó nélkül tovább állnak, mintha mi sem történt volna.

Déri Brenda

Illusztráció

Fotó: Laufer László

 Így járt április 15-én az a gépjármű tulajdonos is, aki Székesfehérváron a vasúti murvás parkolóban állt autójával. Az, hogy valaki megkarcolta az autóját feltehetően éppen parkolás közben igencsak enyhe kifejezés. Az anyósülés felőli oldalt gyakorlatilag teljesen lezúzva találta. Amit azonban nem talált ott, az bármilyen elérhetőség, azt ugyanis a tettes nem hagyott. A hölgy valószínűleg felháborodásában és abban bízva, hogy valaki látta az esetet, megosztotta az estet a közösségi médiában. Ám egyelőre csak tanácsok érkeztek a bejegyzése alatt, hogy mit kellene csinálnia. Mindenesetre a környéken lévő térfigyelőkamerák segíthetnek, amennyiben feljelentést tesz a rendőrségen. Ami pedig az anyagi károkat illeti, ahogy korábban a MABISZ-tól megtudtuk, csak a teljeskörű casco biztosít fedezi az ehhez hasonló károkat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában