Képcsokor

2023.04.27. 16:30

Ilyen volt - ilyen lett a Rózsaliget (Galéria)

Sokakat megosztó téma, hogy kell-e vagy sem méhlegelő a város közparkjaiba. Volt, aki sajnálta, más örvendezett, mikor megírtuk: a városgondnokság terepmunkát végez a Koronás Park környékén. Azóta már a Rózsaligetet is rendbe tették, mutatjuk, milyen lett.

HBL

Szerdán már itt is láthattuk a parkot rendezőket, csütörtökön már így nézett ki a terep

Fotó: HBL

Ahogy megírtuk, kedd reggel a Koronás Parkból már eltűntek a vadvirágok, pitypangok, a fű is lerövidült - s erre sokan vártak, ugyanennyien pedig sajnálták. Az előzmény mindössze annyi, hogy többen a közösségi oldalon reflektáltak a Rózsaliget esőtől erőre kapó, természetes burjánzására, ami magasan zöldellő füvet és sok-sok pitypangot jelent. Volt, akinek kifejezetten tetszett, hiszen a méhecskéknek rendkívül hasznos egy méhlegelő, más kifejezte, nem ilyennek képzel egy rendezett közparkot. A vélemény szabad, mi pedig nem teszünk mást, mint megmutatjuk, milyen volt pár nappal ezelőtt, és hogy nézett ki most csütörtökön a Rózsaliget, amit már szerdán reggel elkezdtek rendbe tenni a városgondnokság munkatársai. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában