Elérték a kitűzött célt

2023.04.24. 17:11

Eredményes összefogás Sárosdon

A helyiek önzetlen segítségében bízva indított gyűjtést a Sárosd Ifjúságáért Alapítvány. A példátlan összefogásnak hála, az alapítvány elérte célját, összegyűlt a vásárláshoz szükséges félmillió forint.

Héjj Vivien

Az újraélesztés technikájának elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni - fotónk egy enyingi gyakorlati bemutatón készült

Fotó: Fehér Gábor / FMH-Archív

Mint arról korábban hírt adtunk, a Sárosd Ifjúságáért Alapítvány újraélesztő bábuk vásárlásával szeretné segíteni azt a kezdeményezést, hogy a településen élők és kiemelten az általános iskolások számára újraélesztő tanfolyamot tudjanak tartani. Az ehhez szükséges gyakorlóbábu szett körülbelül félmillió forintba kerül, s teljes egészében a helyiek oktatását szolgálná.

Bízva a helyi lakosok és vállalkozók segítségében az alapítvány gyűjtést indított a célként kitűzött félmillió forint összegyűjtésére. A napokban közösségi oldalán már örömhírről számolt be az alapítvány: nagylelkű adományozóknak köszönhetően két hét alatt elérték a kitűzött célt, összegyűlt a gyakorlóbábuk vásárlásához szükséges összeg.

A sárosdiak ismét megmutatták: ha a közösség összefog, nincs lehetetlen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában