Nemes cél, fontos üzenet

2023.04.26. 16:45

Berki Mazsi is a fehérváriak között bukkan fel az új videoklipben

A videoklip üzenete: ne hagyd veszni! Mármint az szja egy százalékát. A székesfehérváriak nem hagyják.

HBL

Fotó: Youtube

MGyAll Stars - Ne hagyd veszni Székesfehérvár: a dal és a hozzá tartozó klip egy hete debütált a legnépszerűbb videomegosztó-portálon. Az egyedi klipben olyan székesfehérváriak szerepelnek, akik jelentkeztek az alábbi felhívásra: "Tudtátok, hogy 2022-ben az adózók kb. 65 százaléka (közel 3 millió) nem ajánlotta fel az szja 1 százalékát? Segítsetek, hogy 2023-ban ne így legyen! A Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal karöltve elindítottunk egy szeretetkampányt a gyermekekért, és minden olyan alapítványért, akik valódi közhasznú munkát végeznek, és értünk vannak. A kampány a felajánlás fontosságára hívja fel a figyelmet. Írtunk hozzá egy dalt, és meghirdettünk egy videoklip challenge-t, amiben az üzenetet és a kampány jelképét népszerűsítjük kreatív és szórakoztató módon. Csináljunk együtt valami jót, és szórakoztatót egy igazán jó ügyért, a gyermekekért, és minden fontos munkát végző alapítványért!"

 

A Sramek Nándor nevével fémjelzett klipben felbukkannak helyi alapítványok, gyermekek, civilek, a díszletet pedig Fehérvár ikonikus épített örökségei, vendéglátóhelyei adják. "Örömömre szolgál, hogy Székesfehérvár csatlakozott a Magyar Gyermekmentő Alapítvány jótékonysági mozgalmához. A szereplők a klipben való részvételükkel üzentek, hogy szívügyüknek tekintik a gyermekmentést. Szerintem valamennyi fehérvári üzenetét közvetítik ezzel, hogy "Nem hagyják veszni" - írta a közösségi oldalon a rapper, szövegíró, film-és videógyártással foglalkozó szakember, Sramek Nándor. 

A feol.hu megkeresésére elmondta továbbá, hogy mindig nagy örömmel vesz részt a fehérvári életben, pláne ha egy jó ügy érdekében teheti. - Szerencsémre nagyon sok barátom van Fehérváron, akik vagy a kapcsolataikkal, vagy a részvételükkel segítettek, hogy elkészíthessem a klipet. Azonnal igent mondtak a felkérésre, lehetőséget és helyet biztosítva a forgatásra, vagy a saját eszközeikkel elkészítve a kliphez az anyagukat. Biztos vagyok benne, hogy sokan csatlakoztak volna, és reményeim szerint csatlakoznak még ehhez a nemes ügyhöz, mert ez a kampány csak a kezdete egy mozgalomnak, ami a gyermekekekért indult. Csak annyit üzennék, egyrészt, hogy "Ne hagyd veszni!" , másrészt, hogy ez a kampány is bizonyítja, hogy szórakozva is lehet egy jó ügyben részt vállalni, és segíteni. Ez lehet akár a mindennapok része is - fogalmazott Nándor.

A város klipjében szerepelnek például az Alba Fehérvár kosarasai, a jégkorongosok, de az ügyet felkarolók között van Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi is, aki kislányával együtt mostanában sok idejét a királyok városában tölti - a bulvárlapok már többször megírták, miért. Ami sokkal fontosabb: adónk egy százaléka rengeteg segítséget jelenthet az arra méltó, civil és közhasznú tevékenységet folytató alapítványoknak. Akár egy gyermek életét is megmenthetjük, ha nem hagyjuk elveszni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában