Minden a kicsikről szólt

2023.04.03. 12:00

Atyavilág mi volt Martonon! Gyerekzsivajjal telt meg a belváros a hétvégén (Galéria)

Önfeledt játékra invitáltak kicsiket és nagyokat a MartonKult munkatársai a hétvégén. A húsvétvárás jegyében rendezett esemény minden várakozást felülírt: élettel és vidámsággal telt meg a BBK rendezvényudvara és épülete is szombaton.

Kecskés Zoltán

Tele élettel: megtelt a Martonvásár főtere.

Fotó: MartonKult

Telis teli volt mosolygós arcokkal a kisváros legszebb tere ameddig a szem ellátott. Martonvásár kultúrfelelősei ismét kitettek magukért!

A húsvétváró, vízválasztó program keretében volt minden, ami az önfeledt kikapcsolódáshoz kell: nyuszikeresés, ládavasút, ugrálóvár, tojásfa díszítés, na meg persze mese, szórakozás, mozgás és kacagás és különleges előadások. Valósággal felrobbant a tér, délután három órakor pedig ünnepélyesen a csobogót is megnyitották a szervezők a Tavaszi szél vizet áraszt..."dalára, majd jöhetett a kishajók megversenyeztetése. A résztvevő gyerkőcöket Dörmivel jutalmazták, majd a Zabszalma együttes gyerekkoncertje mozgatta meg a rekeszizmokat a színházteremben. Felsorolni is nehéz, mennyi minden volt itt, a képek viszont önmagukért beszélnek, illetve mesélnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában