Móri út felújítása

2023.04.11. 14:17

Április 13-án ideiglenesen megszűnik a Móri út belváros felé vezető oldalán az Irányi Dániel utca névre hallgató buszmegálló

Jó ideje zajlik már a Móri út felújítása és a munkálatokkal a Belváros felé vezető irányban hamarosan elérnek az Irányi Dániel utca elnevezésű autóbusz-megállóhelyhez.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: FMH-archív

A munkálatokkal kapcsolatos fejleményekről az Önkormányzati Kommunikációs Központ adott hírt és közleményükből az is kiderült, hogy egy időre április 13-ától, csütörtök reggel 8 órától megszüntetik a megállót.

„A Móri út felújítási munkálataival a kivitelező elér a Móri út belváros felé vezető oldalán az Irányi Dániel utca elnevezésű autóbusz-megállóhelyhez, ezért április 13-án, csütörtökön 8.00 órától – a munkálatok idejére – ideiglenes megszüntetik ezt a megállót” – írják. Részletezik továbbá, hogy a kivitelezés aktuális üteme a Szent Vendel utca, a III. Béla király tér, valamint a Fecskepart irányába vezető Irányi Dániel utca elnevezésű megállókat nem érinti.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában