Agárdról már ismerős lehet az üzlet

2023.04.30. 13:30

Adománybolt nyílik a székesfehérvári Sarló utcában

Alig két éve nyitotta meg kapuit a vásárlók, az adományozók és a segítő szándékú emberek előtt a Jó Pont Adománybolt Agárdon. Az elkövetkezendő időszak a bővítésről szól a bolt életében, hiszen hamarosan Székesfehérváron is megnyitják első üzletüket.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

A Jó Pont Adománybolt weboldalán úgy fogalmaznak, adományboltukban szívesen fogadnak minden tárgyadományt, mely más számára értéket képező háztartási tárgy, játék, ruhadarab lehet. A bolt tulajdonosainak célja, hogy támogassák a tudatos vásárlói magatartást, amely előtérbe hegyezi az újrahasznosítást, a használt, de jó állapotú tárgyak vásárlását. Az érdeklődők pedig vásárlásukkal hozzájárulnak az alapítvány jótékony céljaihoz, amelyekből bőséggel volt az elmúlt években is.

Az alapítvány és a bolt vezetői néhány nappal ezelőtt a Jó Pont Adománybolt közösségi média felületén számoltak be a hírről, amely szerint hamarosan Székesfehérváron is üzletet nyitnak. „Még két éve sincs, hogy hasonló izgalommal álltunk Agárdon leendő adományboltunk ajtajában. Akkor még csak az elhivatottságunk és kitartó szorgalmunk állt mellettünk. Az azóta eltelt időszakban ugyanakkor nagyon sok ember szíve dobbant össze egy-egy ügyünk kapcsán, nagyon sok ember támogatott minket adományával vagy vásárlásával és nagyon sok ember pozitív visszajelzése irányított minket a további sikerekhez vezető úton” – írták közösségi oldalukon. Bár a jó hírről szóló beszámolót úgy zárták, hamarosan beszámolnak a részletekről, az már kiderült, Székesfehérváron a Sarló utcában nyílik majd meg az adománybolt.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában