Tökéletes tarolás

2023.04.07. 14:08

A locsolásnak ára van – avagy az autó és az oszlop találkozása Bodajkon

Már közel sem olyan nagy divat locsolni menni, mint régen, és nem lehet tudni, hogy a férfiak, a legények lustasága, vagy a hölgyek, pontosabban a leányok drága frizurája, vagy a süteménykészítő tudáshiány áll a háttérben, de az biztos hogy a nagy hagyomány iránti érdeklődés csökkenésével egyenes arányban évről évre csökken az utcán járó ittas férfiak száma is.

Palocsai Jenő

Forrás: Facebook

Remélhetőleg ilyen mértékben zuhan a garatra felöntött sofőrök száma is. Bár ha csökken is, sajnos még mindig akad belőlük néhány példány. Bodajkon is elindult "az ismeretlen tettes" kocsival csütörtökön este – ha ittasan, ha nem –, és egy nem túl bonyolult helyen nem tudta elkerülni a villanyoszlopot. Onnantól szerepcsere volt. Alaphelyzetben az oszlop hivatott tartani a kábeleket, mégis: a villanydrótok nem engedték eldőlni a tökéletes tarolás áldozatát.

Wurczinger Lóránt, a város polgármestere közösségi oldalán úgy fogalmazott: – Az esti órákban a Deák Ferenc utcai trafó környezetében lévő településrész villanykimaradásának oka, hogy kidőlt egy oszlop.

A derékba tört oszlop 
Forrás: Facebook


A városvezető megköszönte az áramszolgáltató cég gyors és hatékony munkáját, valamint a helyszín biztosítását magára vállaló helyi polgárőrök segítségét. 

A fény hozójának feltámadását várjuk ezen a hétvégén, de nem feltétlenül kell italozással és a fény, a közvilágítás kioltásával tölteni a várakozás pillanatait. Wurczinger például ezzel a mondattal zárta a posztot: – Mindenkinek körültekintőbb és biztonságosabb közlekedést kívánok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában