MÁV

2023.04.19. 17:45

A fehérvári vasútállomásnál lakik? Ne ijedjen meg, ha éjszakánként nagy zajra riad fel!

A következő napokban este 9 és hajnali 5 óra között zajjal járó munkákat végeznek előbb a székesfehérvári, majd a tárnoki állomáson is.

Házi Péter

Forrás: Tóth Réka

A MÁV közleménye szerint a Budapest–Székesfehérvár vonalon előre tervezett éjszakai karbantartást végeznek a vasúti pályán. Az éjszakai munkavégzések miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat a karbantartások idejére, ám  karbantartási munkák, illetve a karbantartást végző gépek olyan zajt okozhatnak, ami zavarhatja a környéken lakók pihenését. Székesfehérvár állomáson április 19-től  április21-ig éjszakánként 21 órától hajnali öt óráig lehet számítani ilyen, zajjal járó munkákra, a tárnoki állomáson pedig április 26-tól 28-ig éjszakánként 22:35-től 4:15-ig. A lakott területeken általában 10-20 percig tart majd a "zajongás". A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában