Beiratkozás

2023.03.25. 10:00

Várják a leendő óvodásokat Nagylókon

Az augusztus 31. napjáig harmadik életévüket betöltött gyermekeknek legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson kell részt venniük. A nagylóki intézménybe április végén írathatják be gyermeküket a szülők.

Héjj Vivien

Április végén írathatják be szüleik gyermekeiket a nagylóki óvodába

Fotó: Pesti Tamás/FMH-Archív

A 2023/2024. nevelési évre április 27-28-án 8 és 16 óra között írathatják be a helyi óvodába gyermekeiket a nagylóki szülők. A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson vesz részt, tehát óvodakötelessé válik.

Az óvodai felvétel, átvétel jelentkezés alapján történik. A gyermeket elsősorban abba az óvodába kell felvenni, átvenni, amelynek körzetében lakik, vagy ahol a szülője dolgozik. A felvételről, átvételről az óvoda vezetője dönt. Ha a jelentkezők száma meghaladja a felvehető gyermekek számát, az óvodavezető bizottságot szervez, amely javaslatot tesz a felvételre. A felvételi döntés közlésének végső határideje május 29.

A beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt – ennek hiányában a születési anyakönyvi kivonatot – és a TAJ kártyát, továbbá a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványt.

A Nagylóki Csicsergő Óvoda-Bölcsőde és Konyha felvételi körzete Nagylók község közigazgatási területére terjed ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában