Parkolás

2023.03.27. 15:13

Újra vízben áll a fehérvári murvás parkoló, ismét le kell zárni

A fehérvári városgondnokság néhány perce osztotta meg a hírt, lezárják újra a murvás parkolót.

Házi Péter

Kimenni még lehet, bemenni már nem szabad!

Fotó: Házi Péter

Az elmúlt napok esős időjárása miatt annyira megtelt vízzel a murvás parkoló, hogy – az esetleges későbbi balesetek megelőzése miatt – ismét ideiglenesen le kell zárni. A Városgondnokság már meg is kezdte a kordonozást, mindenkit arra kérnek, hogy ne használja a murvás parkolót - ez derül ki a Városgondnokság friss közleményéből. Amint arról korábban beszámoltunk, január 11-én egyszer már le kellett zárni a területet az akkori nagy esőzések miatt, s több mint egy hónapra volt szükség, hogy a terület újra használható legyen. Ez a terület egyébként magántulajdon, s a tervek szerint egyszer bevásárlóközpont épülne itt. Azt azonban továbbra sem lehet tudni, mikor kezdődik az építkezés. Addig a város használhatja ezt kvázi ingyenes parkolóként, feltéve, hogy éppen nem áll víz alatt.
Az önkormányzati kommunikációs központ közleménye szerint a Városgondnokság a Halász és a Selyem utcai behajtóknál kordonokat helyez ki, valamint szöveges tájékoztatóval is figyelmeztetnek a lezárásra. Mindenkit arra kérnek, hogy figyelje a kihelyezett jelzéseket és egyelőre ne használja parkolásra a murvás területet.

Fotós: Házi Péter / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában