Lezárás, forgalomkorlátozás

2023.03.31. 15:49

Székesfehérvár Rally – egy nappal korábban zárták le a területet, mint ahogy a felhívás szólt

Ahogy azt megírtuk a március 31. és április 2. közötti Székesfehérvár Rally-val kezdődik a HUMDA Országos Rally Bajnokság idei szezonja.

Déri Brenda

Ugyan az utakat valamivel előbb, csütörtökön zárták le, de még aznap feloldották a zsákutcát is a Homoksoron.

Fotó: Déri Brenda / FMH

A rendezvény miatt megyeszékhelyünkön az említett három napon lezárásokra kell számítani, ami több utat, utcát és területet is érint a városban. Ide tartozik többek között a MOL Aréna Sóstó előtt található parkoló, illetve a parkoló mellett futó két út is, amelyeknél egy-egy oszlopra kihelyezett értesítőcédulával hívták fel a közlekedők figyelmét, hogy március 31. és április 2. között lezárják a parkolót és a két utat. Igen ám, de meglehet, hogy történt egy kis időbeli csúszás, hiszen egy internetes csoportban közzétett poszt írója szerint a parkolót már egy nappal korábban, azaz március 30-án, csütörtökön lezárták, ugyanekkor a parkoló lezárással egy időben nem oldották fel a Homoksor zsákutcáját, hogy azt igénybe véve tovább tudjanak haladni az arra járó autósok, ezt csak később tették meg az illetékesek. Habár a parkoló lezárása valóban egy nappal korábban történt, nem sokkal később a zsákutcát is megnyitották, így szerencsére viszonylag gyorsan megoldódott a probléma. Erről személyesen is meggyőződtünk, amikor kilátogattunk a helyszínre.

Mobilis virágtartókkal zárták le az utakat
Fotós: Déri Brenda / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában