Óvodai beiratás

2023.03.23. 12:00

Ovicsipegető is lesz a beiratkozás előtt Vértesbogláron

A Vértesboglár Általános Művelődési Központ Óvodában is kihirdették az idei óvodai beiratkozás időpontjait, előtte egy héttel pedig lehetőség lesz az intézményben is körbenézni.

Borsányi Bea

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

Ebben az évben május 2-án kedden és május 3-án szerdán 8 és 16 óra között lesz lehetőség az Alkotmány u. 1. szám alatt található ÁMK Óvodába beiratni azokat a kisgyermekeket, akik ősztől az intézménybe szeretnének járni. Vélhetően már sokszor hallották, olvasták, de nem árt újból leírni: a szülő köteles beíratni az óvodába azt a gyermeket, aki 2023. aug. 31-ig betölti a 3. életévét! Ugyanakkor be lehet íratni az óvodába azt a gyermeket is, aki a felvételtől számítva fél éven belül betölti a 3. életévét.

A beiratkozást megelőző héten, április 26-án 16-17 óra között Ovicsipegető lesz, amelyre várják mindazokat, akik szeretnének betekintést nyerni az óvodai életbe: míg a kicsik az udvaron játszanak, a felnőttek kötetlenül beszélgethetnek az óvoda dolgozóival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában