Fejlesztés

2023.03.17. 07:30

Megújul a kulcsi általános iskola

Több mint 1,5 milliárd forintos kormányzati támogatással újul meg és bővül a Kulcsi Fekete István Általános Iskola, melynek alapkövét 2022. augusztus 31-én tették le.

Horváth-Buthy Lilla

Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke Mészáros Lajos országgyűlési képviselővel, Jobb Gyula polgármesterrel és Szilágyiné Németh Saroltával, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ igazgatójával bejáráson tekintette meg csütörtökön, hogy állnak a munkálatok.

Fotós: Molnár Krisztián Facebook oldala

-A rekonstrukció egy rég várt fejlesztés, hiszen a régi, több épületből álló iskola már nem tudta korszerű módon ellátni feladatát. A 100 százalékban nemzeti forrásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően közel duplájára nő az iskola hasznos alapterülete, és 250-300 gyermek színvonalas, a kor elvárásainak megfelelő, 21. századi körülmények között történő oktatása lesz biztosított Kulcson - írta közösségi oldalán Molnár Krisztián. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában