Frissen Fejérből

2023.03.10. 17:30

Könnyen bírság lehet a vége: új táblák kerültek ki a Malom utcába (videó)

Néhány hete két új, Megállni és várakozni tilos tábla került ki a Malom utcába. Oda, ahol egy átlagos hétköznapon 20-25 autó parkol le. Még most is.

Házi Péter

Résen kell lenni, különben könnyen bírság lehet a vége

Fotó: NZP / FMH

A Malom utca esetében az elmúlt néhány hónapban gyakran változott a forgalmi rend, elsősorban azért, mert gondok voltak az út alatt vezető szennyvízcsatornával, s emiatt többször felbontották az utat, változtatták a forgalmi irányokat. Néhány hete azonban két helyszínre is vadiúj tábla került ki. Az egyik a Sörház tér és a Malom utca kereszteződésében, a másik pedig az Irányi Dániel utca magasságában figyelmeztet arra, hogy ha a Bregyó köz felől megyünk a Zichy liget irányába, ezeken a szakaszokon már nem tehetjük le az autónkat. A helyszínen járva péntek délután tizenöt-húsz autót láttunk itt tilosban parkolni.

Ezt a területet sokan használták parkolónak, mert éppen a zónás fizetős parkolási rendszer határán volt, de még közel a belvároshoz,  mostantól viszont meg kell próbálni máshol parkolót keresni, mert ellenkező esetben könnyen bírság lehet a vége. Tudomásunk szerint az önkormányzat mostanság papírt tett az itt parkoló autók szélvédőjére, hogy felhívja az autósok figyelmét a forgalmi rend változására, s arra, hogy nem megszokásból parkoljanak le a Malom utcában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában