Részletek a parkolásról

2023.03.03. 10:35

Így kell fizetni a Penny parkolót használó autósoknak

Hogyan tudnak fizetni a Penny parkolót használó autósok, ha túl lépik az egy óra ingyenes parkolást? – merült fel többekben a jogos kérdés, hiszen a területen nincs erre kijelölt parkolóautomata.

Déri Brenda

Illusztráció!

Fotó: Pixabay

Ahogy azt korábbi cikkünkben is írtuk, a Penny parkoló üzemeltetését március elsejétől a PARK-FERR Parkolástechnikai Kft. üzemelteti. A szintén ezen a naptól életbe lépett változtatásokra az autókra kihelyezett értesítőcédulákkal hívják fel a gépjárműtulajdonosok figyelmét, azaz, hogy innentől bizony fizetni kell, ha tovább parkolnak a területen, mint egy óra. A jegyváltás azonban a helyszínen nem lehetséges, hiszen nincs erre kijelölt jegyváltó automata. 

Ugyanekkor a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélből megtudtuk, hogy a parkolási díjat a helyszínen utólag állítja majd ki az autósoknak a cég egy munkatársa, amit ezt követően a postán, illetve utalás formájában tudnak rendezni a parkolót igénybevevők. 

Leírják továbbá, hogy valóban március elsejétől kezdték meg az ellenőrzést, de ez jelenleg még ez egy bevezető időszak, amely egészen a jövő hétig tart. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában