Ügyintézés helyben

2023.03.10. 09:00

Igazi hungarikum érkezik Kálozra

Március 20-án, hétfőn 10 és 14 óra között kormányablakbusz érkezik a községbe, a helyi polgármesteri hivatalhoz, a Bajcsy Zsilinszky u. 3-as számhoz.

Kecskés Zoltán

Fotó: Nagy Norbert /Archív

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatokon az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyköröket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről. Többek között a lejárt okmányok cseréje, például személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, lakcímkártya, diákigazolvány, még ügyfélkapu regisztrációra is lehetőségük van. Illetékfizetésre csak bankkártyával van lehetőség.

Ahogy alig egy hete a Megyeházán Domokos Péter politikai tanácsadó fogalmazott, a kormánybuszok igazi hungarikumnak számítanak. 

– Ma már országszerte 314 kormányablak áll az ügyfelek rendelkezésére, kevesebb mint 14 kilométer távolságra. 6,2 millió honfitársunk lakik olyan településen, ahol van kormányablak, és akiknél pedig nincs, őket pedig a kormánybuszokkal érjük el, ami szintén egy hungarikum.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában