Folytatódik az Asztali Szerepjáték Műhely

2023.03.08. 17:30

Hétvégén újra képzelt világok elevenednek meg a Budai úti Tagkönyvtárban

Ismét várja az érdeklődőket az Asztali Szerepjáték Műhely a Vörösmarty Mihály Könyvtárban, ahol a tapasztaltak előtt éppúgy nyitva áll az ajtó, mint azok előtt, akik még csak ismerkednek ezzel a kreatív, összetett, ugyanakkor kikapcsolódást biztosító hobbival.

Baráth Eszter

Fotó: FMH-archív / Baráth Eszter

Második alkalommal tartják meg az asztali szerepjátékok világába kalauzoló programot a Vörösmarty Mihály Könyvtárban, ahol a játékba Kapos Bálint vezetésével nyerhetnek betekintést az érdeklődők. Március 11-én 9:00 és 12:00 óra között zajlik majd a program a Budai úti Tagkönyvtár olvasótermében. A délelőtt során különböző kiadványokat tekinthetnek meg a résztvevők, dióhéjban megismerhetik az asztali szerepjáték lényegét és felépítését, valamint természetesen egy próbajátékra is sor kerül majd. Kapos Bálinttal, a program házigazdájával az első műhelynap alkalmával beszélgettünk, amit itt olvashatnak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában