Kirándulóhelyeket ismerhet meg a hallgatóság

2023.03.13. 19:00

Hegyes Katalin tanösvényekről szóló könyvével kapcsolatban tart előadást a Gárdonyi Géza Művelődési Házban

Író-olvasó találkozó keretében ismerhetik meg a megyéhez is közel fekvő tanösvényeket az érdeklődők a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Hegyes Katalin könyvében a túraútvonalak leírása mellett érdekes információkat is hallhatnak a múlttal kapcsolatban.

Baráth Eszter

Március 21-én, kedden délután várják az érdeklődőket Hegyes Katalin Ki a szabadba! – Tanösvények a fővárosban és környékén című kötetének bemutatójára. A könyvben a Sóstó Meseösvény és a Sóstó is helyet kapott. A 16:30 órakor kezdődő előadás keretében a résztvevők hosszabb és rövidebb kirándulásokhoz kaphatnak ötleteket, de megtudhatják azt is, hol érdemes túrázniuk gyermekekkel, megismerhetik a környék tanösvényeit, vagy éppen azt, hol tudnak medvehagymát gyűjteni. Mindezek mellett pedig a kirándulásokhoz, tanösvényekhez kapcsolódó történeteket is megismerhetnek. Az ingyenes program végén a hallgatóság természetesen felteheti kérdéseit az előadónak és a könyvet is megvásárolhatják. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában