Lassan őröltek a malmok

2023.03.10. 15:00

Hamarosan elkészülhet az időtálló sárbogárdi vasbeton fedlap

Több mint két és fél év után végre pont kerülhet a történet végére.

Kecskés Zoltán

Helyreállították a fedlapot Sárbogárdon. Úton van a végleges megoldás.

Fotó: Fejérvíz

Sárbogárdi olvasóink jelezték másfél héttel ezelőtt, miszerint elmozdult az ideiglenes csatornafedél Sárbogárd mellékutcájában, a Kereszt utca és Mátyás király utca közötti saroknál, emiatt egy kisebb lyuk tátongott a fedél egyik oldalán. Az már egy más kérdés – jegyezték meg kissé gúnyosan – hogy az igazi megoldás már több mint két éve várat magára. 

Nem főút, de forgalmas helyen található az ominózus útszakasz.

Felkerestük a Fejérvizet, akik megnyugtatásul közölték a felmerülő problémát a balesetveszély miatt rövid időn belül orvosolták, kijavították és már úton van a végleges megoldás is. Mint írták: „A sárbogárdi önkormányzat az aknafedlap cseréjét társaságunktól megrendelte." Arra azonban nem kaptunk pontos választ, hogy mikor történhet meg a teljes csere. A minap reakciójukban csak annyit közöltek, hogy „hamarosan". Hogy ez pontosan mit takarhat, azt nem lehet tudni, de feltehetőleg már csak hetek kérdése. 

– A fedlapot még az érdeklődés napján ideiglenesen helyreállítottuk, jelenleg teljesen biztonságos és stabil. A fotót róla mellékelem (vezető kép). Amint a vasbeton fedlap száradási ideje lejár, a végleges fedlapot beépítjük – közölték a szolgáltatást végző társaság sajtóosztályától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában