Programajánló

2023.03.15. 19:59

Gyilkosság a vacsorán - Krimi, színház, nyomozós játék az Öreghegyi Közösségi Házban

Rejtélyekkel teli, izgalmas estét kínál április 6-án, csütörtökön este hattól az újranyitó Öreghegyi Közösségi Ház. A háromfogásos vacsora elfogyasztása közben a közönség egy bűntény megoldásában vesz részt, így az est végére kiderül: ki ölte meg Ózt.

FMH

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van – csak meg kell találni! Ehhez keres nyomozókat az Öreghegyi Közösségi Ház, ahol egy színházi előadással egybekötött vacsora és a szerepjáték keverékéhez hasonlítható programon vehetnek részt az érdeklődők. A Merénylet a sárgaköves úton című gyilkos vacsora háromfogásos menüjének elfogyasztása közben az asztaloknál ülő csapatok megismerik a bűnjeleket, meghallgatják a gyanúsítottakat, és az est végére remélhetőleg felgöngyölítik a rejtélyes eset szálait, és kiderítik, ki a gyilkos.

További információ a részletekről, költségekről, regisztrációról: https://fehervariprogram.hu/event/gyilkos-vacsora/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában