A kórházi dolgozók mindennapi munkáját szeretnék megkönnyíteni

2023.03.28. 21:45

Fürdetőkádakkal, orvosi szobabútorokkal segített a móri faipari cég a Szent György Kórháznak

A móri faipari vállalat -ER-FA 2000 Faipari Kft., Ertl Faipari Kft. - minden évben tárgyi támogatást nyújt egy általa kiválasztott szervezetnek. Idén közös erővel támogatta a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekosztályát. Támogatásuk célja, hogy megkönnyítsék az ott dolgozók mindennapi munkáját, valamint a szülőknek és gyermekeiknek egy megújult környezetben telhessen az ott-tartózkodás ideje.

FMH

Forrás: ER-FA

Két orvosi szobában cserélték ki az ágyakat, kilenc kórteremben fürdetőkádas bútorokat gyártottak vízálló anyagból, hogy ezzel is növeljék a bútorok élettartamát, illetve a kezelőkben/megfigyelőkben polcokat, szekrényeket szereltek fel. Áldottné Czitó Krisztina osztályvezető főnővér helyettes segítségével zajlott a támogatás kivitelezése, akinek átadásra kerültek csecsemő törülközők és lázmérők is. Dr. Kálmán Andrea, osztályvezető főorvos köszönetét fejezte ki a kórház nevében.  

Forrás: ER-FA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában