Egy SMS, vagy hívás 500 forint támogatás jelent

2023.03.14. 07:30

Egy telefonhívás is nagy segítség az ASKA számára

Minden támogatás nagy segítséget jelent az ASKA Alapítvány számára, most pedig azok is segítséget nyújthatnak, akiknek nem áll módjukban tárgyi adományt adni a menhely számára.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

Az ASKA Alapítvány székesfehérvári telephelye számos kutya életét menti meg évről-évre. Ahhoz, hogy ezt a munkát magas színvonalon végezzék, rendszeresen szükségük van támogatásokra is. Sokan, sokféleképpen segítenek, akár takarókkal, különböző tárgyi adományokkal, vagy éppen élelemmel.
Az ASKA menhelyére érkező állatok eljárás során kerülnek gondozásba. Olyan kutyákról van szó, akiket vagy bántalmaztak, vagy kidobtak, így esetükben magas orvosi költségekkel kell számolniuk a gondozóknak. Most akár már egyetlen telefonhívással vagy SMS küldéssel is 500 forinttal lehet támogatni a menhely működését, egyúttal hozzájárulni ezekhez az orvosi költségekhez. A 13600-58-as telefonszám hívásával támogatható az ASKA Alapítvány.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában