Vásári forgatag

2023.03.25. 14:04

Árengedménnyel ünnepelt a Jancsár piac

Habár a termelői piac területén jelenleg nagyszabású fejlesztés zajlik, az árusokra továbbra is számíthatnak a vásárlók. A 10. születésnapját ünneplő piac minden vásárlóját meglepte.

Héjj Vivien

Különleges ünnepi meglepetéssel várták a vásárlókat szombaton a Jancsárkertben

Fotó: NAGY NORBERT

A kissé borús szombat délelőtt ellenére igazi piaci forgatag alakult ki a Jancsárkertben, ezen a hétvégén is előkerültek a fonott kosarak és a füles szatyrok. A termelői alapanyagokat és késztermékeket, kézműves alkotásokat kínáló, 10. születésnapját ünneplő piac vásárlóival együtt emlékezett meg a jeles jubileumról.

A területen zajló beruházás miatt ezúttal a látványos ünneplést mellőzni kellett, azonban a piacra érkezőket így is meglepetés várta: tíz százalék kedvezménnyel válogathattak az ínycsiklandó termékeket felsorakoztató kínálatból.

Igazi vásári forgatag alakult ki a piacon szombat délelőtt
Fotós: NAGY NORBERT

Tavasz lévén ezúttal is sokan vásároltak immunerősítő zöldségeket és gyümölcsöket, valamint nagy érdeklődés övezte a tejtermékek és a húsok standjait, s természetesen a pékáruk és a megannyi ízvariációban elérhető rétesek is keresettek voltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában