Nem aprózták el

2023.03.30. 09:00

Akkora a sáregresi dísztojás, hogy el sem fér a tenyerünkben

Sáregres polgármester asszonya büszkén mutatta be különleges tojásukat, amit a vármegye tojásfájára szántak. Mint elmondta a feol.hu-nak, ez egy egyedi tojás, díszítésében és méreteiben is tekintélyt parancsoló.

Kecskés Zoltán

Strucctojásból készült a sáregresi dísztojás.

Fotó: Önkormányzat

– Boldogok vagyunk, hogy mi is csatlakozhattunk az Alsószentiván Községért Egyesület kezdeményezéséhez és elkészült a vármegye tojásfájára szánt települési dísztojásunk. A strucctojást egy helyi család ajánlotta fel. Az elkészítés és ötletelés pedig szuper csapatmunka volt szintén helyiek bevonásával. Olyan nagy, hogy alig fér el az ember tenyerében! Köszönjük szépen a lehetőséget és külön köszönet a szervezésért és a lebonyolításért az érintetteknek. Szerdán pedig el is vittük Alsószentivánra és alig várjuk, hogy április 7-én délután, a saját szemünkkel is megcsodálhassuk a vármegye tojásfáját – nyilatkozta Albertné Tiringer Mária polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában