Két jelölt között dönt a lakosság

2023.02.19. 14:26

Visszalépett Szabadegyháza egyik polgármesterjelöltje

A szabadegyházai polgármesterjelöltek korábbi listáján még hárman szerepeltek, az időközi választás napján, február 19-én viszont már csak két jelölt között dönthet a lakosság.

Baráth Eszter

Ötleteiket, javaslataikat a művelődési házban oszthatják meg a helyiek az önkormányzat képviselőivel

Forrás: FMH-Archív / NN

Korábban arról számoltunk be, hogy Szabadegyháza polgármestere Csanádi Zoltán, Egriné Ambrus Andrea és Szabó István közül kerülhet ki. A valasztas.hu jelenlegi adatai szerint viszont Szabó István lemondott a jelöltségről. Ennek fényében a településen Csanádi Zoltán és Egriné Ambrus Andrea között dől el, ki lesz Szabadegyháza polgármestere. A településen jelenleg is zajlik a választás, a névjegyzékben szereplő választópolgárok 19:00 óráig adhatják le voksukat a polgármesterjelöltekre és az egyéni listás jelöltekre.

Döntésével kapcsolatban megkerestük Szabó Istvánt, aki kérdésünkre elmondta, a településen a választók egy része az évek óta polgármesterként tevékenykedő Egriné Ambrus Andreát támogatja, a lakosság másik része pedig a változást szeretné. – Csanádi Zoltán és köztem valószínűleg megoszlott volna azok szavazata, akik változást szeretnének. Lehetőséget akartam nyújtani ahhoz, hogy mindenképpen változás legyen a falu életében, mert véleményem szerint Andrea regnálása nem megfelelő a településnek. A visszalépésemmel talán ezt elő tudom segíteni – mondta Szabó István.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában