Jószomszédi viszony

2023.02.02. 15:00

Találkozott egymással a nagykarácsonyi és az előszállási ifi egyesület

Fiatalok egymás közt. Így foglalhatnánk össze dióhéjban azt az összejövetelt, ami a napokban történt két szomszédos település fiataljai között.

Kecskés Zoltán

Egy jó barátság kezdete a két szomszédos falu fiataljai között.

Forrás: Egyesület

A nagykarácsonyi és az előszállási ifi egyesület tagjai egy jó hangulatú napot tölthettek együtt, melynek keretében a közös gondolkodás megalkotása volt a cél. Azonban nem csak ötleteltek, de az egészséges versenyszellem jegyében össze is csaptak a röplabdapályán. Kanik Péter, az Előszállási Ifjúsági Egyesület elnöke portálunknak viccesen meg is jegyezte, hogy a mérkőzés végeredményét 50 évre titkosították. Majd széles mosollyal az arcán Pierre de Coubertin báró egyik legfontosabb és legnemesebb mondását idézte: Nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. 

– Úgy gondolom mindkét fél nyertesnek mondhatja magát, hiszen ezzel a nappal gazdagodtunk és jól éreztünk magunkat. Annyit elárulhatok, hogy már körvonalazódik hogy miben és hogyan tudnánk együttműködni, hogy színes programokkal segítsük a faluinkat. Pinke Katával, a nagykarácsonyiak vezetőjével abba maradtunk, hogy ilyen napot tervezünk a jövőben, hogy még szorosabbá váljon a két szomszédos falu Ifjúságának barátsága.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában