Ösztöndíj

2023.02.11. 22:00

Székesfehérvár ismét meghirdette a városi fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait

Február 27-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia ösztöndíjakra.

szekesfehervar.hu

Forrás: ÖKK

A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, valamint a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók február 27-ig igényelhetik az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjat, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjat, illetve az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjat.
A pályázatokat zárt borítékban kell benyújtani postai úton a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Iroda 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre, vagy el lehet helyezni a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. sz. alatti portáján kihelyezett gyűjtőládába. A borítékon fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, valamint az ösztöndíj nevét.
A pályázatok beérkezésének határideje 2022. február 27. hétfő 16.00 óra, míg az elbírálás határideje március 30. Az elbírálást követően a város jegyzője írásban értesíti a pályázókat az adatlapon megadott elérhetőségek valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában