Frissen Fejérből

2023.02.15. 12:17

Megtalálták a Malom utca beszakadásának okozóját, már sejthető, mikor nyitják meg újra az utat

Egy tönkrement, betonból készült szennyvíz ellenőrző-tisztító akna okozta a Malom utca aszfaltjának tavalyi beszakadását. A most még lezárt, zsákutcaként működő utcát várhatóan a jövő hét közepére vissza is aszfaltozzák.

Házi Péter

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Még tavaly év végén fel kellett bontani a Tiszti Klub előtti részen az utat a szennyvíz gerincvezeték meghibásodása miatt, ám mivel akkor nem volt idő megtalálni a hiba okát, végül ideiglenesen helyreállították az utat, hogy az ünnepek alatt ne zavarja a terelés a forgalmat. a Fejérvíz Zrt. most arról számolt be a közösségi oldalán, hogy A Honvéd u. - Malom u. kereszteződésében meghibásodott csatorna akna rekonstrukció földmunkájának köszönhetően láthatóvá vált az útburkolat leszakadását okozó, tönkrement beton anyagú szennyvíz ellenőrző - tisztító akna. Tehát megvan, mi okozta az út beszakadását. Mint írták, a nyomvonal visszatöltése ezen a héten megtörténik, az aszfaltozással pedig az időjárás függvényében a jövő hét közepére végezhetnek. Arról viszont egyelőre még nincs pontos időpont, mikor szűnik meg a Malom utca zsákutca jellege, erről majd a munkák előrehaladásának függvényében adnak tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában