Frissen Fejérből

2023.02.01. 12:32

Londoni szakmai gyakorlatukról meséltek a hunyadis diákok

A Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikum diákjai tartottak beszámolót tavaly őszi londoni tanulmányi útjukról szerda délelőtt a Városháza dísztermében.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A három hetes angliai útra tavaly októberben kerül sor, melynek célja az volt, hogy belelássanak valamennyi szakma belső folyamataiba. Főként pénzügyi, informatikai és gazdasági területek munkáiban vehettek részt. Így a diákok foglalkoztak könyveléssel, adminisztrációval, marketinggel, épülettervezéssel, weboldal fejlesztéssel, sőt még a tévézés világába is beavatták őket a mentorok. A szakmai gyakorlat mellett, persze a városnézés és a nevezetességek megtekintése sem maradhatott el. Ellátogattak a Buckingham-palotához, a London Eye-hoz, hajókáztak a Temzén és jártak Windsorban, Cambridge-ben és Brightonban is. Ott tartózkodásuk alatt pedig végig fogadócsaládoknál szálltak meg. 

Mészáros Attila, önkormányzati képviselő beszámolójuk végén elmondta, nagyon örül, hogy Székesfehérvár diákjai ilyen külföldi utakon vehetnek részt tanulmányaik során. Hozzátette, biztos abban, hogy a tanulók kamatoztatni tudják az ott szerzett tudásukat a későbbiekben is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában