„A gép forog, az alkotó pihen." Dehogy is!

2023.02.27. 11:00

Juliska néni átadta az alapi és a szentiváni tojásokat

Alig egy hónap van a húsvétig. Megyénk települései pedig lázasan készülnek egyház egyik legfontosabb és legnagyobb ünnepére, amely egyben a tavasz eljövetelének köszöntése is.

Kecskés Zoltán

Minden tojás alkotói csoda. Elkészültek a várva várt tojások.

Fotó: Nagy Norbert

A hétvégén egy hosszabb interjút olvashattak honlapunkon az elragadó Orova Juliannával, aki egy léleksimogató és kedvderítő alsószentiváni kezdeményezéshez csatlakozott: Legyen a vármegyének tojásfája! A minap pedig újabb információval szolgált az alkotásokról. Az alapi és a szentiváni fa-vaslemez és hungarocell tojások elkészültek és átadta őket Alap polgármesterének, Szalai János Milánnak, aki örömmel és nagy-nagy büszkeséggel vette át az egyedi termékeket.

Juliska néni meghatódottan beszélt erről fontos mérföldkőről, mint mondta, apró kis csodák születtek és alig várja már, hogy a megye tojásfájára kerüljenek. De addig is egy újabb projekten dolgozik és és húsvéti dekorációval készül a saját otthonába is.

Az átadott kész „művekről" fotókat is küldött a szerkesztőségünk részére, íme:

Forrás: Olvasó

Orova Juliannával készült interjúnkat ajánljuk szíves figyelmükbe, aki egyébként tősgyökeres alapi, amely az egész életét meghatározta. Jó kézügyességét pedig édesanyjától örökölte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában