Több szülő is aggódik a jelenlegi helyzet miatt

2023.02.03. 11:30

Hétfő óta nincs fűtés a szárazréti iskolában (frissítve)

Fűtés nélkül maradt a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagiskola.

Déri Brenda

A ligetsori Vörösmarty Mihály Általános Iskola fogadja a diákokat

Forrás: szekesfehervar.hu

Információnk szerint a tagiskolában tanulók hétfő óta nem tudnak részt venni az óráikon, mivel technikai hibák keletkeztek a fűtésrendszerben és nem lehet megfelelően befűteni az épületet. Éppen ezért minden nap átviszik őket a főintézményébe a ligetsori Vörösmarty Mihály Általános Iskolába. Az ideiglenes megoldásként szolgáló főintézménynek azonban nincs ekkora befogadóképessége, így ott helyszűkében és kényelmetlenül tudják csak leadni az óráikat a pedagógusok. A terület önkormányzati képviselője, Szigli István lapunk megkeresésre elmondta, hogy több szülő is jelezte már aggályait a fűtésprobléma megoldása miatt, amit hétfő óta még nem sikerült megjavítani.

A részletek felől érdeklődve felvettük a kapcsolatot Török Szabolccsal, a Székesfehérvári Tankerületi Központ vezetőjével is, aki hamarosan bővebb tájékoztatást ad az intézmény helyzetéről.

Frissítés:

- A Székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagiskolája hétfőn reggel alacsony hőmérsékletet jelzett. A Székesfehérvári Tankerületi Központ a bejelentést követően az első pillanattól kezdve gondoskodott a gyermekek biztonságos elhelyezéséről a székhelyintézményben.  A hétfői nap folyamán a szerelők a problémás alkatrész kicserélése folyamán újabb meghibásodást észleltek, melynek alkatrészét soron kívül megrendeltük. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy  a problémát mielőbb orvosoljuk, de a jövő hét folyamán még  biztosan szükséges lesz a tanulókat máshol elhelyezni- árulta el a részletek kapcsán Török Szabolcs.

Forrás: google maps


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában