Még mindig sok a fenyőhulladék..

2023.02.17. 16:45

Egy kisteherautónyi fenyőt borított ki valaki Feketehegyen: egy részét a telkére, másik részét közterületre

Érdekes módját választotta az elszáradt fenyőnyesedékek tárolására az a feketehegyi telektulajdonos, aki fogta magát és félig az üres telkére, félig pedig feltehetőleg közterületre borította a zöldhulladékot.

Déri Brenda

Forrás: Pexels.com

Egy ott élőnek ez olyannyira nem tetszett, hogy véleményének hangot is adott, méghozzá az interneten, ahol egy bejegyzés formájában részletesen kifejtette, hogy ugyan szólt a tulajnak is a szabálytalanságról, de nem nagyon foglalkozott vele. Megkerestük a Városgondnokságot, hogy ilyen esetben mi a teendő? A vezető, Bozai István elmondta, hogy amennyiben valóban közterületet is elfoglal a lepakolt fenyőhulladék, akkor azzal a Városgondnokság munkatársai foglalkoznak, főleg akkor, ha az még a közlekedést is akadályozza, ilyen esetben ugyanis azonnali intézkedésre van szükség. Éppen ezért a gondokságvezető arra kéri a lakókat, hogy ha ilyet tapasztalnak, akkor egyből tegyenek bejelentést, hogy a szakemberek minél hamarabb értesüljenek az esetről és lépéseket tudjanak tenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában