N. Sebestyén Katalin festményeit hozza el a fehérvári közönségnek

2023.02.05. 13:00

Az univerzum világa elevenedik meg a vásznakon

A Várkörút 19. szám alatt, nemrégiben nyílt vendéglátóhely az elmúlt időszakban folyamatosan bizonyítja, hogy túlmutat éttermi mivoltán, hiszen számos kulturális eseménynek biztosít helyszínt. Így lesz ez február 14-től is, amikor N. Sebestyén Katalin kiállítása nyílik a helyiségben.

Baráth Eszter

N. Sebestyén Katalin festészeti alkotásaival és verseivel is számos hazai és nemzetközi elismerést, díjat nyert el az elmúlt években. Többek között a Nemzetközi Művészetek Nagykövete, a Béke Lovagrend tagja és Életműdíjas Festőművésznő.
Székesfehérvárra festményeit hozza el a művész, amelyeken keresztül az univerzum varázslatos világát eleveníti meg. A február 14-én, kedden 17:00 órakor kezdődő kiállításmegnyitón a közönség Drotleff Zoltán Váci Mihály-díjas, Krúdy-aranyérmes és Kláris nívódíjas költővel is találkozhat, aki az est folyamán mesél verses köteteiről és életművéről is.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában