Eltűnt az intézményből

2023.02.07. 20:00

A rokonaira várt, de végül egyedül indult el az idős férfi a fehérvári kórházból

A közösségi médiában hívta fel a fehérvári lakosság figyelmét egy hölgy arra, hogy február 6-án este egy idős férfi eltűnt a Szent György Kórházból. Arra kérte írása olvasóit, járjanak nyitott szemmel és amennyiben látják az urat, értesítsék a rendőrséget.

Baráth Eszter

Forrás: Tóth Réka

Este egy olyan kiírás került ki az egyik, székesfehérváriak számára létrehozott közösségimédia-csoportba, ami aggodalmat ébresztett mindenkiben, aki azt olvasta. Egy 83 éves idős férfiról szólt, aki eltűnt a kórházból. A leírásban egyebek mellett részletesen olvasható volt a férfi ruházata is. Kedden, a kora reggeli órákban még arról lehetett olvasni a hozzászólások között, hogy az eltűnt továbbra sem került elő. Néhány órával később viszont, a délelőtt során, már arról számoltak be, megtalálták a férfit, aki jól van.

A történtekkel kapcsolatban természetesen megkérdeztük a kórházat is. Az intézménytől az alábbi tájékoztatást kaptuk az esettel kapcsolatban: "A tegnapi napon egy idős beteg érkezett vizsgálatra a Szent György Kórházba. Miután intézményünk orvosai megvizsgálták, az érintett bácsi leült és családtagjait várta abból a célból, hogy otthonába szállítsák. A hosszas várakozást elunta, úgy döntött, hogy egyedül indul haza. A rokonok így hiába érkeztek meg érte kórházunkba."
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában