Kispályás foci

2023.02.07. 15:25

A Felvidék nyerte az 44. Téli Kupát

Február első hétvégéjén az utolsó fordulót is lejátszották Csókakőn a 44. Téli Kupa kispályás labdarúgó bajnokságban, amelyet ezúttal a Felvidék nyert.

BB

A Csókakői Öregfiúk (zöldben) és a Vértesalja Gyermekei az utolsó fordulóban csaptak össze

Fotó: Steiner József

A győztes alakulatnak nincs köze a történelmi Magyarországhoz, hiszen a gárdát eredetileg a Fel, vidék! névre keresztelték, ami az idők folyamán olvadt össze Felvidékre. Ez azonban semmit sem von le a siker értékéből: a sárga-feketék egyetlen vereséget szenvedtek el, egyébként pedig a hetek folyamán olyan nagy arányú győzelmeket is arattak, mint a White elleni 7-2, vagy a Vértesalja Gyermekei elleni 11-3.

A tornán a második helyet a Vértesalja Gyermekei szerezték meg, mögöttük a harmadik helyen a Faterock végeztek. Tizennyolc találatával Török András lett a gólkirály, aki a TBC (Tök Bénák Clubja) játékosa. A legspotszerűbb csapat címet a Csőcselék együttese vehette át. 

Folytatás idén decemberben, amikor a szokásoknak megfelelően a hónap első vasárnapján megtartják a hivatalos sorsolást Csókakőn. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában