Frissen Fejérből

2023.01.29. 08:16

Zene és tánc a jótékonyság jegyében

Három év után ismét jótékonysági bált rendeztek Gárdonyban, az eseménynek ezúttal az Admirale Étterem adott otthont. A bevételt a helyi rászoruló gyerekek javára fordítják.

Héjj Vivien

A 90-es évek eleje óta immáron hagyománnyá vált gárdonyi rendezvény nyitótáncát ezúttal is a Chernel István Általános Iskola és Gimnázium végzős diákjai járták el, akik szalagavatós táncukat mutatták be a bál népe előtt.

Az esten befolyó összegből a helyi gyermekeket segíti a város: kirándulásokat és táborokat finanszíroznak. A bevétel az iskolához és az óvodához kerül, s az intézmények döntik el, mely gyermekeknek lenne szüksége támogatásra ahhoz, hogy a közösségi programokon társaikkal tarthassanak.

A talpalávalót és a jó hangulatot a Nádas étterem volt zenekara, a Sugar Band biztosította. A vendégek között volt a testvérvárosból, Sepsikőröspatakról érkezett delegáció, s olyan Gárdonyból elszármazott támogatók is jelen voltak, akik a mai napig fontosnak tartják, hogy kifejezzék a városhoz való kötődésüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában