Kinevezés

2023.01.26. 17:30

Új vezető a pusztaszabolcsi könyvtár és művelődési ház élén

Hamarosan új intézményvezető veheti kezébe a pusztaszabolcsi könyvtár és művelődési ház ügyeit. A kinevezésről a január végi képviselő-testületi ülésen született döntés.

Héjj Vivien

A lakossági fórumnak a művelődési ház és könyvtár épülete ad otthont

Forrás: Az intézmény közösségi oldala

Az intézmény korábbi vezetője, Császiné Papp Katalin 2022-ben nyugdíjba vonult, a megüresedett álláshely betöltésére az év tavaszán írt ki először pályázatot Pusztaszabolcs önkormányzata. Habár a felhívásra négy pályázat is érkezett, egyik sem volt megfelelő, így az eljárás eredménytelenül zárult. Az intézményvezetői feladatokat az átmeneti időben Tóth Krisztina könyvtáros látta el.
2022 végén az önkormányzat ismét közzétette az intézményvezetői felhívást, melyre a képviselő-testület elé került polgármesteri előterjesztés szerint egy pályázat érkezett. A pályázó kinevezéséről a január végi képviselő-testületi ülésen született döntés, miután a szakértő bizottság a jelentkezőt megfelelőnek találta.
A könyvtáros intézményvezető megbízatása január 31-én lejár, a könyvtár és művelődési ház élére a testület Bor Péter abai szakembert nevezte ki február 1-jétől 2028. január 31-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában