Malom utca

2023.01.24. 07:00

Több napja dolgoznak a Fejérvíz munkatársai

Egy hete éjjel-nappal dolgoznak a Fejérvíz Zrt. munkatársai a Malom utcában, ahol jelentős gondot okoznak a rendszerbe került nedves törlőkendők.

Baráth Eszter

Illusztráció!

Forrás: Fejérvíz

A Malom utcai szennyvízátemelő sajnos bőven adott feladatot az elmúlt egy hétben a Fejérvíz Zrt. munkatársai számára. A szolgáltató által közzétett információk szerint a legtöbb problémát a lefolyórendszerekbe dobált nedves törlőkendők okozzák.
Bár a legtöbb ilyen tisztálkodási eszközön a gyártók feltüntetik, hogy azokat tilos a lefolyórendszerbe dobni, mégis sokan megteszik. Ezek a kendők bizonyos százalékban műanyagból készülnek, ezért nem oldódnak fel a vízben, így könnyen dugulást okozhatnak, ami a szennyvízrendszerben komoly problémákat okozhat.
Megkérdeztük a szolgáltatót arról, pontosan milyen probléma lépett fel a szennyvízátemelőnél, valamint, hogy annak elhárítása során a lakosság érzékelhet-e bármilyen kellemetlenséget. Cikkünk megjelenéséig a Fejérvíz Zrt.-től nem kaptunk választ, amint megérkezik, közöljük azt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában