Megemlékezés

2023.01.18. 21:30

Tanácskoztak és ünnepeltek is egyben a Viktória Rehabilitációs Központban

A Nyugdíjas Szervezetek “Életet az éveknek” Fejér Megyei Szervezete éves első vezetői tanácskozását tartotta a Viktória Rehabilitációs Központban szerdán délelőtt.

Hajdú Marianna

A Nyugdíjas Szervezetek “Életet az éveknek” Fejér Megyei Szervezete közös megemlékezést tartott a Viktória Rehabilitációs Központ gondozottjaival

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Jelenleg a Civil Házat átalakítják, így a Rehabilitációs Központ adott otthont a Fejér megyei szervezetnek, a 2023-as évnyitó tanácskozásának.

Azért az évet nem kezdték azonnal megfeszített munkával. A szervezet a közelgő Magyar kultúra napja és Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából, közös megemlékezést tartottak a rehabilitációs központ gondozottjaival és a napi ellátásban részesülőkkel. Dallal, verssel, tánccal ünnepeltek.

Fotós: Fehér Gábor / FMH

Petőfi Sándortól szavalt verset Arany János, majd a fehérvárcsurgói Kék Nefelejcs Nyugdíjas Klub tánccsoportja lépett fel. Párkányi Éva Szörényi Szabolcs és Bródy János Virágénekek című szerzeményét adta elő. Bódás János Imádság Szentlélekért című versét Szabóné Miklós Eszter adta elő, Barcza Lászlóné tangóharmonikázott és énekelt. A Csóri Csuka Népdalkör citera kísérettel bakonyi népdalcsokorral örvendeztette meg a közönséget, Zölei Józsefné, Petőfi Sándor a XIX. század költői című versét mondta el.

Fotós: Fehér Gábor / FMH

A 60 percesre tervezett megemlékezés majdnem a déli órákig tartott, amit a móri Ezerjó Nyugdíjas Egyesület tánccsoportja, Örömünkre táncolunk elnevezésű tánc koreográfiája zárta.  
A klub vezetői tanácskozását csak ezután tartották meg, ahol az előző évi beszámolót és az új évre ütemezett munka terveket beszélték át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában