Frissen Fejérből

2023.01.26. 09:28

Reggel nem okozott különösebb torlódást a palotavárosi csomópont lezárása (videó)

A mai nap folyamára teljesen lezárták a Horog utca – Halász utca csomópontot, ahol aszfaltozási munkálatokat végeznek a szakemberek. Várhatóan 16:00 órakor már átadják a forgalom számára az útszakaszt.

Baráth Eszter

8:00 óra előtt még jelentős volt a csomópont forgalma

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Ahogy arról korábban beszámoltunk, csütörtök reggel 8:00 és 16:00 óra között az autósok nem használhatják a Horog utca – Halász utca kereszteződését, valamint az oda vezető útszakaszokat. A csomópont lezárásakor a helyszínre látogattunk, ahol bár 8:00 óra előtt jelentős volta fogalom – mint a város legtöbb területén –, de a várakozásokkal ellentétbe a forgalomelterelő táblák kihelyezése után nem alakult ki torlódás.

Várhatóan 16:00 órától újra használhatják az autósok az útszakaszt
Fotós: Fehér Gábor


A szakemberek már kora reggeltől fogva a csomópontnál tevékenykedtek, a kijelölt időpontban viszont a szakasz lezárása is megtörtént, így már teljes gőzzel vethették bele magukat az aszfaltozási munkálatokba. Bár néhány autós, aki szembe találta magát az úton elhelyezett táblákkal, néhány másodpercig tanácstalannak látszott, de összességében gördülékenyen haladt a forgalom.

A munkálatok ideje alatt az iparcikk piac melletti parkolót sem lehet megközelíteni és elhagyni, a 29-es autóbusz 10:00. 12:45 és 14:45 órakor induló járatai pedig nem közlekednek majd. Előfordulhat, hogy a szakaszon kisebb torlódás alakul majd ki a kora délutáni csúcsidőszakban, de a tervek szerint 16:00 órakor már megnyitják az utat a forgalom előtt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában