Frissen Fejérből

2023.01.24. 16:00

Nincs ok a pánikra: bezárt, de már ki is nyitott a bolt Tordason

Bérlőváltás miatt bezárt a tordasi vegyesbolt. Akadtak, akik már a vészharangot is megkongatták: komolyabb bolt nélkül marad a település. Ám összesen talán egy hetet kellett „átvészelnie” a tordasiaknak.

BB

Székesfehérváron valóban bezárt a bolt a Fecskeparton, de Tordason ilyenről nincs szó!

Fotó: Fehér Gábor / FMH

„Sajnos szomorú hírt kell közölnöm.: január 16-tól a tordasi, egyetlen vegyesbolt jellegű élelmiszer bolt bezár, más tulajdonossal fog üzemelni. Mindez még nem lenne gond, de mind a bolt tulajdonosát kérdezve, mind az új bérlővel való beszélgetés után azt tudom mondani, hogy a bolt bizonytalan ideig zárva lesz” – írta a faluban élőket érintő kérdésekkel foglalkozó csoport egyik tagja a közösségi oldalon, majd hozzátette: „Minden esetre készüljön mindenki (idős, beteg, kisgyermekes) hogy a bolt zárva lesz!!!! Ilyenre példa az elmúlt évtizedekben csak egyszer volt.” Jó szokás szerint, akadt, aki mindjárt tudni vélte: nem is vegyesboltként üzemeltetik majd tovább a helyiséget.

Nos, ahogy azt egy hozzászóló a poszt alatt megjegyezte, szerencsére nagyjából minden alapvető élelmiszert és vegyiárut be lehet szerezni a faluban, a hozzászólásban össze is gyűjtötte a boltokat. Ebből a felsorolásból látszik, hogy működik Tordason többek között pékség, hentes, zöldséges és vegyiáru üzlet is. Legfeljebb kicsivel több idő kell a bevásárláshoz. Aztán megjelent a bolt új bérlője is a virtuális térben és mindenkit megnyugtatott: a tisztasági festés és néhány kisebb alakítás után a bolt ismét kinyit és továbbra is vegyesbolt jelleggel üzemel. A nyitást hétfőre ígérte. Ismét visszatért a falu élete a megszokott kerékvágásba, amit Juhász Csaba, polgármester is megerősített a feol.hu-nak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában