Olvasói panasz

2023.01.12. 14:00

Nem veszi fel a busz a szabadbattyániakat reggelente?

Egy olvasónk fordult hozzánk panaszával, miszerint sok felnőtt dolgozó és kisdiák Szabadbattyánból nem jut be Székesfehérvárra, csak nagy késések árán hétköznap reggelente. A feol.hu igyekszik utánajárni az okoknak, a panaszt jeleztük a Volánnak is, kérdések kíséretében.

Horváth-Buthy Lilla

Illusztráció

Forrás: Fehér Gábor / FMH

Busszal szeretnének reggelente Szabadbattyánból Fehérvárra jutni, gyerekek és felnőttek egyaránt. Sokszor sajnos sikertelenül - állítja egy olvasónk szerkesztőségünknek küldött levelében. Mint írja, van, hogy kimarad a 6:45-ös iskolabusz, de olyan is előfordul, hogy "elhúz" a várakozók mellett.  A polgárdi és a kislángi buszok sem veszik fel a megállóban ragadtakat - teszi hozzá a levélíró. 

A késéseket persze a munkáltatók sem méltányolják - fogalmaz panaszosunk. Szerdán reggel is így történt (olvasónk állítása szerint): egy Szabadbattyán-Székesfehérvár feliratú sárga csuklósbusz elzúgott mellettük, anélkül, hogy megállt volna. Mint olvasónk fogalmaz, ezután a kislángi busz vezetője is így tett. Majd egy kéréssel zárul a problémafelvetés:  "Kérjük a Volán társaság vezetőségét, hogy a forgalmi irányítást utasítsák arra, hogy gondoskodjanak a dolgozók és diákok reggeli menetrendszerinti szállításáról".

Mi állhat a probléma hátterében, érkezett-e már panasz a társasághoz emiatt? S persze, mi a megoldás? - erre voltunk kíváncsiak, mikor a Volánhoz fordultunk kérdéseinkkel. Cikkünket, amint megérkezik, a válasszal frissítjük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában