Nagyot szólt a gyerekbuli

2023.01.30. 17:00

Nem fértek be a művelődési házba, akkora volt az érdeklődés Csóron

Annyian akartak részt venni a Jamboree Művészeti Egyesület által szervezett Kölyökbulin szombaton, hogy nem fértek be a csóri Petőfi Sándor Művelődési Házba.

Hajdú Marianna

Megtelt a csóri Petőfi Sándor Művelődési Ház szombaton gyerekekkel A szervezőknek fel van adva a feladat, ha szeretnék, hogy legközelebb minden érdeklődő beférjen

Fotó: Jamboree Művészeti Egyesület

A szervezők minden várakozását felülmúlta az a hatalmas érdeklődés, amit a szombati gyerek parti váltott ki. A Pitypang zenekar és Andi bohóc szereplésével felejthetetlen délután kerekedett a csóri művelődési ház termében. A Csóri Alkotó Közösséggel és a Csór Község Önkormányzattal közösen létrehozott alkalomra az érdeklődés annyira példátlanra sikeredett, hogy sokakat eltántorított a tömeg és sajnos kint rekedtek. 
Az már külön öröm volt mindenki számára, hogy a csóri család részére kezdeményezett jótékonysági büfé és zsákbamacska teljes bevételével, nem kevesebb mint 350 ezer forintot sikerült összegyűjteni.

Fotós: Jamboree Művészeti Egyesület

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában