Frissen Fejérből

2023.01.11. 07:00

Mondhatni kisebb tóvá változott az egyik fehérvári parkoló

Hétfő reggel óta szinte folyamatos esett az eső Fejérben, egészen kedden kora estig, amely a bosszankodás mellett problémákat is okozhat.

Bagotai Zsanett

A kis autók is megküzdöttek a hatalmas álló vízzel

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Gondoljunk csak a közlekedésre. Valamiért esőben elfelejtenek vezetni az emberek, vagy az amúgy ritkán vezető sofőrök az autójukat használják esernyőnek és jelentősen megnövekszik ilyenkor a balesetek száma az utakon. Aki pedig a gyalogos közlekedést választja, szembenéz a problémával, hogy hiába van nála esernyő, a szél kicsavarja a kezéből, vagy éppen egy autós fröcsköli le a zebránál várakozva. 

Gyalog lehetetlen az átkelés a túlsó "partra"
Fotós: Fehér Gábor / FMH

Egy szó mint száz, nem sokan kedvelik az esős időt, maximum a gyerekek, akik szívesen ugrándoznak a nagy pocsolyákba, persze ha engedik a szüleik. Az egyik fehérvári parkolóban azonban nem pocsolya, hanem mondhatni egy kisebb tó alakult ki a két napja tartó heves esőzéseknek köszönhetően. 

"Strandoló autók" 
Fotós: Fehér Gábor / FMH

Az autók kerekei szinte ki sem látszanak a vízből, a látvány pedig olyan mint amikor vízre száll a vízibusz a Dunán. A különbség csak annyi, hogy az a busz arra van kitalálva, de ezek az autók nem éppen a vízi közlekedésre lettek tervezve. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában