Ismeretlen tettes ellen megtették a feljelentést

2023.01.31. 16:30

Lehet, hogy nem fedezi a biztosító az ötágú vöröscsillaggal és CCCP felirattal megrongált fecskeparti társasház kárait

Továbbra is ott éktelenkedik az ötágú vöröscsillagot és CCCP feliratot ábrázoló graffiti az egyik fecskeparti lakóházon.

Déri Brenda

A fecskeparti lakóház oldala

Fotó: Déri Brenda

Ismét ellátogattunk a helyszínre, hogy megnézzük eltüntették-e a rongálás nyomait, azonban sajnos még mindig ott van a lakóépület mindkét oldalán, illetve kicsit odébb, a 81-es főút melletti hirdetőtáblán is a hasonló feliratot. Tudomásunk szerint a közös képviselő ismeretlen tettes ellen már megtette a feljelentést a rendőrségen. Azt azonban, hogy az anyagi károk kit terhelnek továbbra sem tudni. 

– A kárszakértő elmondta, hogy kötni kellett volna egy kiegészítőbiztosítást a lakóházra, ami fedezi a graffitivel való rongálás költségeit is, ugyanekkor az ügyvéd tájékoztatása alapján a mostani biztosításnak ezt magába kell foglalnia. Így továbbra is várjuk, hogy megtudjuk milyen lehetőségeink vannak- árulta el a közös képviselő.

Megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy valóban megtörtént-e a fent említett feljelentés, azonban megtudtuk, hogy válaszadásukig sem bejelentés, sem pedig feljelentés nem érkezett hozzájuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában