Sötétségbe borult

2023.01.17. 18:45

Közvilágítás nélkül maradt Szedreskert egy része

Sötétségbe borult a szedreskerti lakónegyed egy része – olvastuk nemrég egy internetes csoportban.

Déri Brenda

Fotó: Horváth-Buthy Lilla / FMH

Mint kiderült, Székesfehérvár Szedreskert lakónegyedében egy ott élő osztott meg néhány fényképet, miszerint a lakótelep egy részénél nem volt közvilágítás hétfő este. Bejegyzésében érdeklődött, hogy tudnak-e valamit a közvilágítás hiányáról a környékbeliek. A hozzászólások között csak találgatások akadtak, de voltak olyanok is, akik segíteni szerettek volna és közzétettek néhány applikációt, illetve online portált, ahol be lehet jelenteni az ehhez hasonló észrevételeket.

Fotós: Horváth-Buthy Lilla / FMH

– Furcsa, hogy most csak 2 darab 4 emeletes sornál történt ez, múltkor meg az egész kazánház és a játszótér közötti területen, azt kb. 3 hétig "nézegettük", mire csináltak valamit – írta a posztoló. 

Később a városgondnokság is megosztotta a hozzászólások között a hibabejelentő oldalukat, de hasonló reakciót kapott, mint a fent említett. 

Időközben megkerestük az illetékes áramszolgáltatót, az E.ON-t, akik elmondták, hogy kedd délben érkezett hozzájuk bejelentés arról, hogy a szedreskerti lakónegyed belső parkolójában több lámpa nem világít.

Este sajnos még sok helyen volt sötét a Szedreskerten. Épp fotónk elkészültekor sötétedett el pár olyan köztéri lámpaoszlop is, ami addig világított.
Fotós: Horváth-Buthy Lilla / FMH

– Munkatársaink délután a helyszínen ellenőrzik, hogy mi okozhatta egyszerre több lámpa esetében is a problémát, és még ma igyekeznek megjavítani a hibás szakaszt – nyilatkozták.

A legfrissebb értesüléseink szerint a nem működő lámpák nagy részét már javították, amit még nem sikerült, azt egy-két napon belül megoldják.
 

Információink szerint kedd estére a teljes Malom utca is sötétségbe borult.

Fotós: Horváth-Buthy Lilla / FMH

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában